Bestellen, levering en retourbeleid

Bestellen

Na uw bestelling ontvangt u een automatische bevestiging. Hierna ontvangt u zo spoedig mogelijk een persoonlijke mail met de verwachte levertijd en verdere informatie. Wilt u weten hoe lang de levertijd is, neem dan voordat u de bestelling plaatst, contact met mij op. Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor het vermelden van het juiste afleveradres. Mocht het artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn en/of de levertijd dusdanig afwijkt van de aangegeven levertijd, dan stel ik u hiervan binnen drie werkdagen op de hoogte per e-mail. Mocht het artikel onverhoopt niet meer leverbaar/uitverkocht zijn, dan zal de koopovereenkomst ontbonden worden door Minipiece. Eventuele betalingen worden in dit geval uiteraard geretourneerd.

Prijzen 

De genoemde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en verpakkingen en exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven.

Levertijd

De levertijd van producten die op voorraad zijn is binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. Tenzij anders aangegeven.
De levertijd van producten die voor u op maat worden gemaakt, verschilt per product. Wilt u weten wat de exacte levertijd is op het moment dat u wilt bestellen? Neem dan contact met mij op voordat u de bestelling plaatst.

Betaling

iDeal, vooraf overmaken of betaling via factuur.

Verzending

Alle bestellingen worden verzonden door PostNL volgens standaard verzending, voorzien van Track & Trace. Minipiece draagt zorg voor een degelijke verpakking voor transport. Daar waar mogelijk hergebruik ik verzenddozen. Wel zo verantwoord.
Verzendingen zijn ten alle tijden voor risico van de koper. Minipiece is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door PostNL, evenals het beschadigen of kwijtraken van uw zending.

Verzendkosten

Brievenbuspost NL:                                                            € 4,05
Pakket NL:                                                                            € 6,00
Brievenbuspost en pakket België, Duitsland:                 € 13,00 (tot 2 kilo)

Andere landen in overleg.

 

Afhalen

U kunt er voor kiezen om uw bestelling af te halen in Goes.
Zodra de bestelling voor u klaar ligt ontvangt u een mail. Samen spreken wij dan afhaalmoment af.
In de mail staan ook de adresgegevens vermeld.

Retourbeleid

Onze producten mogen retour gestuurd worden binnen 14 werkdagen.
Behalve als het een handgemaakt item is die gepersonaliseerd is voor een persoon, en daardoor niet voor iemand anders gebruikt kan worden. Natuurlijk kunnen er wel dingen aangepast worden indien iets niet naar wens is. Je kan altijd contact opnemen via het contactformulier.

 

Mocht je de Track & Trace code van de retourzending hebben, zou ik het fijn vinden dat je die ook aan mij laat weten, dan kan ik in de gaten houden dat je pakketje veilig bij mij aankomt. Na aankomst van de retourzending zal ik binnen een week het aankoopbedrag terugstorten via dezelfde wijze waar je mee betaald hebt.

LET OP:  Ik doe niet aan ruilen, alleen aan retourzendingen.

Retouradres

Minipiece
Franz etzellaan 6
4463BB Goes